Wat kan je allemaal doen op de bouwspeeltuin?

Bouwspeeltuin "Maeterlinck" is een unieke speelplek voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4 t/m 12 jaar). Je kan er op dinsdag t/m zaterdag hutten bouwen met hamers en spijkers. Het aantal 'daghutten' is beperkt. Als alle hutten bezet zijn, kan er niet meer worden getimmerd. Verder is er een skelterbaan en diverse speeltoestellen. Kinderen onder 7 jaar kunnen ook op de bouwspeeltuin spelen, maar wel onder toezicht van ouders/verzorgers. In de vakanties, maar ook daarbuiten worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Wat kost een dagje bouwspeeltuin?

De entree kost € 1,00 per kind per dag.
Jaarkaarthouders hebben gratis toegang!

Het hutten bouwen is afhankelijk van de drukte > VOL = VOL

In onze kantine is snoep, ijs limonade, koffie, thee, tosti's en hotdogs te koop voor redelijke prijzen. Door hiervan gebruik te maken steunt u het voortbestaan van deze unieke speeltuin.

Je verjaardag vieren?

Het is mogelijk om je verjaardag te vieren op de bouwspeeltuin met een leuk arrangement. Dit arrangement is bedoeld voor minimaal 5 kinderen. Als je op de tuin komt wordt je door ons ontvangen en gaan we met je vriendjes en vriendinnetjes de cadeautjes verstoppen, want je krijgt die niet zomaar. Daarna krijg je een mooie kist mee met allemaal leuke dingen om de hut die je samen gaat bouwen leuk aan te kleden. Ook zit er in de kist Belgische Wafels die je met slagroom en andere dingen mag versieren tot een lekker gebakje. Verder krijg je limonade, een ijsje of chips en na afloop kan je een zakje snoep uitdelen aan je gasten. Ook is er een eigen tafel voor je gereserveerd. Natuurlijk krijg je ook hamers en spijkers om je feesthut te bouwen en kan je ook skelteren en spelen op de speeltoestellen.

Kosten
Zo’n feestje kost maar € 7,50 per kind en is vanaf 5 kinderen. Cadeautjes verstoppen kost 1 euro extra (op aanvraag) met speurtocht. Voor meer informatie kan je ons het best even bellen: 010 - 432 12 26. Dan kunnen we meteen in de agenda kijken of er plaats is.

Zijn groepen ook welkom?

Scholen en andere organisaties die met kinderen werken, kunnen ook gebruik maken van de bouwspeeltuin. Niet al te grote groepen met voldoende begeleiding zijn van harte welkom om hutten te komen bouwen. Reserveren is echter noodzakelijk (010 - 432 1226). Voor deze groepen bieden wij ook een arrangement:
Entree, 2x siroop, zakje snoep of chips en een bouwdiploma € 3,00. Inclusief gratis entree, koffie en/of thee voor de begeleiders.

Als je naar de bouwspeeltuin komt ...

  • Bij het betreden van de tuin, eerst melden in het clubgebouw.
  • Houd je aan de instructies van onze medewerkers.
  • Laat de kinderen zoveel mogelijk zelf bouwen!
  • Houd altijd je schoenen aan.
  • Gebruikt gereedschap en spelmateriaal na afloop weer inleveren.
  • Help mee de tuin en toiletten netjes en schoon te houden.
  • In het clubgebouw is snoep, ijs, limonade, koffie, thee, tosti en hot-dog te koop.
  • U STEUNT HIERMEE HET VOORTBESTAAN VAN DEZE UNIEKE SPEELTUIN!