Neem een jaarkaart van de bouwspeeltuin!

Wil je regelmatig naar de bouwspeeltuin, dan kan je ook een jaarkaart kopen. Een jaarkaart in kost € 25,50 per jaar voor het hele gezin, ongeacht het aantal kinderen. Deze is geldig voor alle onze 7 speeltuinen. Voor 11 euro meer per jaar (€ 36,50) heb je zelfs een jaarhut. Als gezin krijg je dan een pasje waarmee de kinderen van 4 t/m 12 jaar gereedschap kunnen lenen om een daghut te bouwen, gratis mogen skelteren en spelen. Op vertoon van de pas krijgen ze ook korting op de activiteiten. Het daghutten bouwen is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Jaarkaarten / abonnementen kan je uitsluitend regelen via www.speeltuin.info/winkel/

Kinderen van 7 t/m 12 jaar, die in de buurt van de bouwspeeltuin wonen, kunnen een plek krijgen in het HUTTENDORP, waar ze tijdens het bouwseizoen een grote hut kunnen bouwen. Belangrijk is dat je regelmatig naar de bouwspeeltuin komt. Een gezinskaart kost dan € 35,-. Bij inschrijving krijg je dan een bouwvergunning met daarin een aantal bouwregels. In januari kunnen kaarthouders van het afgelopen jaar zich weer aanmelden voor een "jaarhut" en in februari is er open inschrijving voor nieuwe kinderen.

De jaarkaart is geldig van januari t/m januari.

Via deze Website, Facebook, nieuwsbrief en affiches in het clubgebouw wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwtjes, activiteiten, enz.

Jaarkaart voor instellingen

Buurt- en clubhuizen, scholen en andere organisaties in de buurt kunnen ook een jaarkaart kopen voor € 75,- per jaar. Bij een bezoek aan de bouwspeeltuin hoeft er voor de eerste 20 kinderen niet betaald te worden. Voor extra kinderen wordt € 1,00 per kind gerekend. Wil je hutten bouwen, dan moet je dat wel van te voren reserveren.

LAAT DE KINDEREN ZOVEEL MOGELIJK ZELF BOUWEN!